Joulukuussa juhlimme 100 vuotiasta Suomea tanssien

02.12.2017

Joulukuussa järjestimme Argentiinalaisen tangon kurssin juhlaillalisineen sekä milongatanssiaiset teemalla Suomi 100. Opettajina kurssilla ovat Nina ja John Krook.

Nina ja John Krook tarjosivat loistavaa opetusta sekä tanssishow´n,  söimme suomalaisia makuja sisältävää herkullista ruokaa  sekä juhlistimme 100v. Suomea tanssien tunnelmallisessa juhlamilongassa. Salin näyttämölle oli rakentunut vanhanaikainen kapakka, josta janoiset saivat hankkia kostuketta.

Tapahtuma kuului viralliseen Suomi100 juhlavuoden ohjelmistoon.

Milloin: 2-3.12.2017
Missä: Neuvoksenkuja 2, 90460 Oulunsalo

Nina Krook on tanssinut 7-vuotiaasta lähtien, aloittanut ensin kilpatanssilla ja suorittanut siinä kotimaisen 10-tanssin ammattilaistutkinnon, sekä kansainvälisen IDTA-latin member tutkinnon Lontoossa. Opettanut argentiinalaista tangoa jo 20 vuotta.

John Krook on harrastanut tanssia 10 vuotiaasta asti. John Krook on ensimmäisiä argentiinalaisen tangon opettajia suomessa ja on opettanut sitä jo 20 vuotta.

Molemmat opettajat ovat vierailleet opettamassa Oulunsalossa lukuisia kertoja ja ovat erittäin pidettyjä sekä arvostettuja oppilaiden keskuudessa.