Tietoa toiminnastamme

OulunsaloTango ry on perustettu 2005. Toiminta-ajatuksena on järjestää ja koordinoida argentiinalaisen tangon, milongan ja tangovalssin opetusta ja niihin liittyviä oheistapahtumia. OulunsaloTango toimii Oulunsalon Nuorisoseuran alaisuudessa ja tukikohtana on Oulunsalon nuorisoseurantalo osoitteessa Neuvoksenkuja 2, 90460 Oulunsalo.

Oulunsalon Nuorisoseuran sivuille pääset tästä.

Alusta asti toiminnassa mukana olleet Satu Salonen ja Ari Björnholm opettavat tiistaisin argentiinalaista tangoa. Lisäksi järjestämme pääsääntöisesti viikonlopulle ajoittuvia kursseja joissa opettaa vierailevia opettajia sekä milonga-tanssiaisia.

OulunsaloTangon järjestämille kursseille voi osallistua kaikki halukkaat! Opetuksen sujumisen vuoksi oma pari on hyvä olla mukana.

OulunsaloTangon järjestämillä kursseilla peritään erillinen kurssimaksu, jonka suuruus vaihtelee opetettavan aiheen, tuntimäärän ja opettajien mukaan. Tiistaitunnit Oulunsalossa 10€/hlö/taso  ja sunnuntaitunnit Valveella 10€/hlö/taso maksetaan käteisellä tunnin alussa.

OulunsaloTangon jäseniltä ja oppilailta edellytetään Oulunsalon Nuorisoseuran jäsenmaksun maksaminen.

Jäsenmaksun suuruus on 2017-2018 20€/hlö tai 35/perhe mikäli samasta taloudesta useampi henkilö osallistuu Oulunsalon Nuorisoseuran harrasteryhmiin. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden.

OulunsaloTango on voittoa tavoittelematon yhdistys ja perittävät maksut menevät toiminnasta aiheutuneiden kulujen kattamiseen. OulunsaloTangoa pyörittää pieni ja innokas talkooporukka:

Ari Björnholm, OulunsaloTangon isäntä
puh. 040 778 0834
sähköposti: ari.bjornholm(at)gmail.com

Marika Päätalo, sihteeri
Lasse Karlström, taloudenhoitaja
Satu Salonen, ruokailuvastaava

Paula Karlström, somistusvastaava

Jäsenet:

Seppo Päätalo
Tiina Lanas                                                                                                                                                             Communication in English tiina.lanas(at)tilacommunications.fi
+358 (0)44 263 7551 and skype tiinalanas


Minna Närhi, Oulunsalon Nuorisoseuran edustaja
puh. 050 - 5467290


 

Tutustu opettajiin

OulunsaloTangon viikkotunteja vetävät Satu ja Ari.

Pääsääntöisesti sunnuntaille sijoittuvilla kursseilla vierailee opettajana Nina Krook.

Viikonloppuna järjestettävillä kursseilla on vaihtuvia opettajia.

 

Satu Salonen ja Ari Björnholm

Pitkään tanssimista ja Argentiinalaista tangoa harrastaneet Satu ja Ari opastavat tanssin saloihin niin vasta-alkajia kuin kokeneempiakin harrastajia.

Ari vastaa lisäksi milonga-tanssiaisissa soitettavista tandoista ja Satu vastaa opetuksen ohella mm. tangokurssien ruokahuollosta.

Nina Krook

Nina Krook on tanssinut 7-vuotiaasta lähtien, aloittanut ensin kilpatanssilla ja suorittanut siinä kotimaisen 10-tanssin ammattilaistutkinnon, sekä kansainvälisen IDTA-latin member tutkinnon Lontoossa. Opettanut argentiinalaista tangoa jo lähes 20 vuotta.